Можливо – про це повідомляє видання Carscoops. Йдеться про невеличкий кросовер, що має з’явитись 2026 року. Проте наразі є лише загальні ідеї навколо нової моделі та декілька нефірмових скетчів, що демонструють можливі варіанти дизайну новинки Mercedes.

Очікується, що новий кросовер Mercedes «Baby G» буде побудований на основі платформи ММА. Яка, до речі, спочатку має стати основою для автомобілів Mercedes А-класу, а також кросоверів GLA та GLB наступних генерацій. Однак варто нагадати, що компанія Mercedes вже намагалась створити G-mini: саме навколо такої ідеї свого часу з’явились моделі GLC та GLB. Й ось нова спроба, для якої ще навіть не затверджено дизайн…

Також немає точного розуміння технічної складової майбутнього маленького Mercedes G-клас. Можливе використання не бензинових чи дизельних двигунів, а одразу побудова новинки виключно як електромобілю. В такому випадку можливе використання акумулятора з напругою 800 вольтів. Але ще раз – поки все це лише здогадки. Аналогічне твердження стосується й салону: вільні художники демонструють різноманітні скетчі можливого інтер’єру новинки.

То ж, ідея зрозуміла – створити «маленький» Mercedes G-клас. Але яким він зрештою буде? Дізнаємось ближче до 2026 року.