Якщо ви не уявляєте життя без улюблених навушників, однак не завжди хочете носити із собою зарядний кейс, новий смартгодинник Huawei Watch Buds саме для вас.

Це досить цікаве рішення, адже навушники ховаються всередині корпусу смартгодинника. Щоб їх дістати, треба натиснути на клавішу на нижньому торці, що розкриє пристрій. Навушники надзвичайно компактні, їх вага менш як 4 грами. Є підтримка технології активного шумозаглушення.

Очевидно, що товщина корпусу Watch Buds більша за інші смартгодинники Huawei. Наприклад, товщина Watch GT 3 Pro складає 10,9 мм, тоді як Watch Buds — 14,99 мм. Попри це гаджет не виглядає дуже громіздким. Натомість серйозно зменшилась автономність. Якщо лінійка Watch GT 3/3 Pro пропонує від 7 до 14 днів автономної роботи, то Watch Buds лише 3 дні. Щодо навушників, вони можуть пропрацювати до 4 годин без функції шумозаглушення і до 3 годин з нею.

Huawei відкрила передзамовлення на смартгодинник з вбудованими навушниками Watch Buds в Європі

Особливістю навушників є підтримка «сенсорного керування вушною раковиною». Зважаючи на те, що корпус навушників невеликий, на них не дуже зручно натискати. Замість цього Huawei пропонує керувати відтворенням музики чи відповідати на дзвінки простим дотиком до шкіри вуха. Подібна технологія використовується в навушниках Sony Linkbuds.

Huawei відкрила передзамовлення на смартгодинник з вбудованими навушниками Watch Buds в Європі

Що стосується смартгодинника, він отримав 1.43″ AMOLED-дисплей (466×466 точок), модулі GPS, Bluetooth, NFC, захист від вологи згідно з класом IP54. Пристрій вміє вимірювати пульс, рівень кисню в крові, слідкувати за якістю сну користувача тощо. Використовується власна операційна система Huawei, годинник працює як з Android-, так і з iOS-смартфонами.

Huawei Watch Buds вже можна передзамовити в Європі. Вартість — €499.