Disney ретельно тримає в таємниці подробиці майбутнього рімейку Роба Маршалла фільму «Русалонька» до його дебюту 26 травня. Окрім одного трейлера та кількох промо-зображень, ми досі не змогли побачити Арієль у виконанні Голлі Бейлі. Але новий тизер все ж показує принцесу-русалку у виконанні американської співачки, яка разом зі своєю сестрою створили дует Chloe x Halle, що отримав п’ять номінацій на премію «Ґреммі», починаючи з 2018 року.

Трейлер також створює враження, що «Русалонька», використовуючи CGI-анімацію, має на меті наблизитися до реальності, до натуралістичної естетики, що не завжди може добре вплинути на історію. Важко сказати з кількох секунд візуального матеріалу, наскільки добре втілена естетична мова фільму, і чи може нова «Русалонька» стати чимось іншим, ніж класика Діснея 1989 року.

Новий фільм видається дуже близьким до свого попередника. У тизері «Русалоньки» показано океан і Арієль на затонулому кораблі — так само як і в анімаційному фільмі — і фрагмент культової пісні «Part of Your World» («Частинка твого світу»). «Русалонька» з Голлі Бейлі планується до виходу на екрани у травні цього року.