Драматичний серіал Extrapolations, що розповідає про наслідки зміни клімату в найближчому майбутньому, вийде на Apple TV+ наступного місяця.

Стримінговий сервіс випустив перший трейлер, який демонструє акторський склад, повний відомих імен. Серед зірок, які беруть участь у шоу, — Меріл Стріп, Сієнна Міллер, Кіт Гарінгтон, Дейвід Діггс, Едвард Нортон, Яра Шахіді, Метью Рис, Джемма Чан, Девід Швіммер, Кері Рассел, Маріон Котійяр, Форест Вітакер, Тобі Магвайр і Мюррей Бартлетт (якого востаннє бачили в «Останніх з нас»).

 

Серіал, що складається з 8-ми серій, демонструє «переплетені історії про кохання, роботу, віру та сім’ю». Extrapolations показує, як люди з усієї планети адаптуються (або ні) до наслідків зміни клімату. Фільм охоплює кілька десятиліть середини 21-го століття, коли люди вже висадилися на Марсі.

Зважаючи на акторський склад та насичений візуальними ефектами трейлер, стає зрозуміло, що Apple не пошкодувала коштів на цей серіал. Трейлер показує майбутню версію Мангеттену, захищену морськими стінами, і натякає на технології, які можуть дозволити людям жити у світі, який і далі потерпає від кліматичних змін.

Прем’єра перших трьох епізодів серіалу відбудеться на Apple TV+ 17 березня, а решта п’ять виходитимуть щотижня.