Як повідомляє PR-служба Wargaming в Україні, сьогодні, 15 лютого, у World of Tanks Blitz вийшло оновлення 9.7, яке додало до гри повну українську локалізацію. Крім того, офіційний ігровий портал з новинами World of Tanks Blitz теж отримав українську версію.

Українська локалізація має близько 100 тисяч слів тільки в ігровому клієнті. Ця кількість збільшуватиметься з оновленнями гри, адже кожен апдейт має в середньому 3000 слів для перекладу. Українська мова доступна після оновлення гри до версії 9.7 на усіх платформах, де присутня World of Tanks Blitz – від iOS та Android до Nintendo Switch. На сам процес додавання української пішло близько 200 годин лише у локалізаторів, а над появою нової мови в грі працювали понад 20 людей.

«Українські гравці World of Tanks Blitz – дуже важлива для нас спільнота. Україна входить до ТОП 5 країн за завантаженнями гри за весь час, а український гравець – в трійці найактивніших за кількістю боїв, – коментує Тейн Лайман, Генеральний менеджер студії MS-1. – Ми старанно працювали над локалізацією і раді, що нарешті українська мова доступна мільйонам наших гравців!»

Зазначимо, у Steam перейти на українську можна у внутрішньоігровому меню — у “Властивостях” гри у клієнті Steam українська мова не показується, і станом на момент написання новини на сторінці Steam також не було оновлено інформацію щодо доступності української локалізації.