Лінійка Samsung Galaxy S23 б’є рекорди передзамовлень на батьківщині

Флагмани від Samsung є одними з найпопулярніших смартфонів й найбільшим конкурентом iPhone. Нова лінійка Samsung Galaxy S23 вже встигла зібрати чималу кількість схвальних відгуків, на що й відповідно зреагували покупці.

Нові флагмани вже отримали рекордну кількість передзамовлень у Південній Кореї, де всього за тиждень вже 1,09 млн покупців встигли передплатити одну з моделей. Серед трьох варіантів, Galaxy S23 надали перевагу 23%, а його більшій опції Galaxy S23+ — 17%. А залишок у 60%, або 650 тисяч передзамовлень, залишився за Galaxy S23 Ultra.

Для порівняння, роком раніше тріо Samsung Galaxy S22 зібрали 1,01 млн передзамовлень, тож популярність лінійки все ж збільшується.

Також варто відзначити, що компанія непогано підштовхує потенційних покупців зробити передзамовлення, пропонуючи отримати більші накопичувачі за меншу вартість від регулярної ціни, додаткові подарунки у вигляді різних аксесуарів, дисконт на покупки в магазині та трейд-ін. План продажів на цей рік передбачає збільшення на 10%.

В українських магазинах також можна зустріти додаткові акції при передзамовленні новинок, а початок продажів заплановано на початок березня.