Хоча у Team Fortress 2 досі залишається досить велика “армія” прихильників — згідно зі SteamCharts, її онлайн досі становить до 100 тис. одночасних гравців (що, до речі, регулярно забезпечує грі місце у ТОП10), все ж таки здавалося, що Valve вже давно та остаточно відмовилася від активної підтримки легендарного шутера, що вийшов цілих 16 років тому.

Аж ось раптом в офіційному блозі з’явився запис під назвою Attention, Steam Workshop Creators! У ньому компанія анонсує велике оновлення Team Fortress 2, яке має вийти влітку цього року.

На відміну від минулих років, коли розробник влітку випускав лише незначні оновлення предметів, цього року він обіцяє повномасштабне оновлення: з новими картами, предметами, жестами, “незвичайними ефектами”, “бойовими розписами” тощо.

Але виконувати всю цю роботу власноруч розробнику, схоже, лінь, тому він просить про допомогу у спільноти гри: “нам потрібен контент у Майстерні Steam!”. Valve обіцяє розглянути весь користувацький контент, який буде подано до Майстерні до 1 травня, і включити найкращі роботи до літнього оновлення.