TP-Link випустила два нових роботи-пилососи початкового рівня. Моделі Tapo RV10 і Tapo RV10 Lite оцінені в $250 і $230 відповідно та пропонують вельми непогану функціональність.

Новий бюджетний робот-пилосос від TP-Link достатньо очищати лише раз на два тижні

Tapo RV10 вміє проводити не тільки сухе, але й вологе прибирання. Пристрій обладнано 300 мл контейнером для води та електронною помпою. Об’єм контейнера для пилу – 400 мл. Молодша модель не має функції вологого прибирання, зате має вдвічі більший контейнер для пилу – 800 мл. Компанія заявляє, що вам доведеться його очищати лише два рази на місяць.

Новинки не мають системи LiDAR, функції уникнення зіткнень або можливості створювати карту приміщення. Натомість вони використовують навігаційну систему з використанням гіроскопа. Помічники методично рухаються зигзагоподібним маршрутом, охоплюючи усю площу підлоги.

Максимальна потужність тяги пилу складає 2000 Па. Передбачено чотири режими тяги, включаючи тихий режим з гучністю роботи не вище 53 дБ. Обидві моделі мають застосунок Tapo для Android і iOS, а також підтримують роботу з голосовими помічниками Alexa та Google Assistant. Місткість акумуляторів складає 2600 мАг, це приблизно три години прибирання від одного заряду. Коли заряд батареї стає низьким, пристрій автоматично під’єднується до зарядної док-станції, підзаряджається і продовжує роботу.