Трохи запізно — не в останні дні попереднього місяця, а в перший день поточного — але Sony нарешті анонсувала чергову “роздачу” ігор у сервісі PS Plus. Так, у лютому всі передплатники всіх тарифних планів PlayStation Plus, включно з базовим Essential, зможуть додати до своєї бібліотеки наступні тайтли:

Evil Dead: The Game (PS4, PS5) — багатокористувацький екшн у всесвіті класичних горорів Evil Dead з асиметричним геймплеєм, в якому є як кооперативний режим, так і PvP. Гра вийшла у травні минулого року на всіх головних платформах і отримала стримані відгуки гравців — хоча критики оцінили її трохи краще.

OlliOlli World (PS4, PS5) — спортивний екшн-платформер, в якому гравець подорожує дивним і яскравим світом на скейтборді, досліджує нові локації та виконує різноманітні завдання. Гра вийшла майже рівно рік тому — 8 лютого 2022 р., і була досить тепло прийнята як критиками, так і гравцями.

Destiny 2: Beyond Light (PS4, PS5) — популярний багатокористувацький шутер разом з передостаннім на сьогодні доповненням, яке вийшло у 2020 р. Beyond Light має не найкращі відгуки серед усіх доповнень, але все одно, якщо ви досі не грали в Destiny 2, то це дуже непоганий шанс познайомитися з грою.

Mafia: The Definitive Edition (PS4) — ремейк культової гри 2002 р. Оновлений кримінальний екшн у відкритому світі Америки 30х років вийшов у вересні 2020 р. і був досить високо оцінений критиками та звичайними гравцями.

Роздача стартує 7 лютого, а поки що, до шостого числа, у всіх бажаючих ще залишається час, щоби забрати в PS Plus ігри січня – нагадаємо, це Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4, PS5), Fallout 76 (PS4) і Axiom Verge 2 (PS4, PS5).