Рік добігає кінця, і Sony традиційно в останніх числах місяця анонсує наступну “роздачу” ігор у сервісі PS Plus. Так, у січні усі передплатники всіх тарифних планів PlayStation Plus, включно з базовим Essential, зможуть додати до своєї бібліотеки наступні тайтли:

Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4, PS5) – найгучніша назва у списку. Пригодницька гра у всесвіті Зоряних Воєн з бойовою системою, що трохи нагадує жанр souls-like, вийшла на ПК, PS4 та Xbox One три роки тому, а на консолях поточного покоління – у червні 2021 р. Сподіваємось, що ви не встигли придбати гру на зимовому розпродажу, де на Deluxe-версію зараз діє велика знижка ($7,49 замість $49,99), і встигнете пройти її до релізу сиквела – Star Wars Jedi: Survivor має вийти вже у березні.

Fallout 76 (PS4) – багатостраждальний онлайновий “фолаут”, який негативно сприйняла спільнота гравців, проте розробник продовжує супроводжувати проєкт, періодично додаючи до нього новий безплатний контент.

Axiom Verge 2 (PS4, PS5) – 2D-“метроїдванія” (платформер з нелінійним прогресом та дослідженням світу), яка вийшла у 2021 р., а у серпні 2022 з’явилася у Steam та на PlayStation 5. У гри досить високі оцінки критиків на Metacritic, а от користувацькі рейтинги помітно скромніші.

Роздача стартує 3 січня, а поки що у всіх бажаючих ще залишається час, щоби забрати в PS Plus ігри грудня – нагадаємо, це Mass Effect Legendary Edition (PS4), Biomutant (PS4, PS5) та Divine Knockout (PS4, PS5).