Минулого літа Netflix почав використовувати технологію об’ємного аудіо для фільмів зі своєї бібліотеки, яка не потребує наявності спеціального обладнання у користувача. Спершу нову функцію можна було протестувати під час перегляду четвертого сезону Stranger Things та декількох інших фільмів. Тепер же стрімінговий сервіс заявив, що технологія об’ємного аудіо доступна для більш ніж 700 найпопулярніших фільмів і серіалів, включаючи The Watcher, Wednesday і Glass Onion: A Knives Out Mystery.

Знайти стрічку із підтримкою об’ємного аудіо буде не складно, адже відповідні фільми й серіали отримали спеціальний бейдж. Або ж можна у пошуку ввести “spatial audio”, щоб побачити список усіх картин, які підтримують технологію. Найближчими місяцями список буде поповнено такими фільмами, як You, Your Place or Mine, Luther: The Fallen Sun і Tour de France.

Зазначу, що технологія об’ємного аудіо доступна тільки для власників преміум-підписки Netflix. Також вони тепер можуть завантажувати контент на два додаткових девайси (разом на шість пристроїв).