Преміальний кросовер Range Rover Velar пройшов планове оновлення, що зазвичай приходиться на середину життєвого циклу моделі. Ззовні зміни ледь помітні: найголовніше – треба відзначити нові «розумні» фари.

Кожна фара нового Range Rover Velar відтепер може мати «піксельне світло», реалізоване завдяки чотирьом окремим модулям на 67 світлодіоди. Завдяки цьому, фари можуть «заглядати» в поворот, затіняти зустрічні автомобілі, висвітлювати дорогу на відстань до пів кілометра.

А ось салон змінився куди більш помітно. Центральна консоль практично повністю нова: адже тепер замість окремих вмонтованих дисплеїв використаний один суцільний – великий 11,4-дюймовий тач-скрін з фірмовою «оболонкою» Pivi Pro. Крім того, віднині для оздоблення сидінь використовується не тільки шкіра, але й вовна. Такий матеріал чудово зберігає тепло та на 58% легший за шкіру.

Крім того, важливе оновлення отримав PHEV-гібрид Range Rover Velar P400e. Відтепер завдяки акумулятору ємністю 19,2 кВт·год, такий кросовер може проїхати на електроприводі до 64 км – це на 21% більше, ніж пропонував попередник. Загальна потужність Range Rover Velar Р400е (бензиновий двигун плюс електромотор) не змінилась і складає 404 к.с., завдяки чому прискорення до «сотні» займає лише 5,4 секунди.

Окрім гібридного виконання, автомобіль Range Rover Velar також має й звичайні бензинові або дизельні версії: бензинові варіанти P250 та P400, турбодизелі D200 та D300. Як це вже стало традицією для Range Rover, цифри в індексі моделі позначають приблизний рівень потужності у «конях». До речі, всі версії Range Rover Velar отримають повний привод та 8-ступеневий «автомат».

Автомобіль вже доступний для попереднього замовлення, продажі розпочнуться незабаром.