Раніше цього тижня аналітик Мін-Чі Куо розповів, що Apple працює над складаним варіантом iPad. Але його «конкуренти» Росс Янг та Марк Гурман сказали, що в них поки що немає інформації стосовно такого планшета компанії.

При цьому Росс Янг доповнив, що в нього є інформація про складаний 20,5-дюймовий ноутбук, який може вийти вже у 2025 році (хоча й сам не виключає, що такі чутки можуть бути лише PR-кампанією). Схожі думки про такий лептоп він вже висловлював торік.

Й поки що від своїх слів аналітик не відмовився. За його даними компанія все ще розглядає варіант лептопа зі складаним екраном, який дозволить використовувати віртуальну клавіатуру в зігнутому положенні, або зовнішню в розкритому стані екрана.

Звісно, це буде нова категорія пристроїв компанії, яка значно відрізняється від класичних ноутбуків Mac. Тому наразі важко сказати, до чого саме віднесуть такий пристрій — до iPad, MacBook, чи взагалі виділять в щось нове. Але більшість думок сходяться на тому, що у 2024 році щось подібне не варто очікувати.

З урахуванням того, що зараз компанія виділила чимало ресурсів AR/VR-гарнітурі, цілком зрозуміло, що поспіхом готувати ще один новий ґаджет Apple не буде, адже ще є чимало інших пристроїв, які також чекатимуть оновлень.