Oneleaf – новий стартап, який хоче зробити гіпноз масовим явищем. Компанія розробила застосунок, який допоможе почати займатися гіпнозом і слідувати різним програмам, щоб кинути палити, зменшити тривожність або схуднути.

Oneleaf залучив $4,6 мільйона від Frst, Kima Ventures, Raise Ventures та кількох бізнес-ангелів. Bpifrance також доклав сотні тисяч доларів до цієї суми через фінансування, без участі в капіталі, повідомляє TechCrunch.

«Як кинути палити — це була тема, яка дійсно мала для мене значення. Я відкрив для себе цілий новий світ — і це гіпноз, — сказав засновник і генеральний директор стартапу Еліотт Коен-Скаллі. – Цифровий досвід кращий за фізичний. Гіпноз — це стан розслаблення і зосередженості одночасно».

За словами Коена-Скаллі, причина, чому легше практикувати самонавіювання вдома, полягає в тому, що ви перебуваєте в спокійних і звичних обставинах.

Компанія Oneleaf написала кілька 21-денних програм, які допоможуть кинути палити, контролювати вагу або сон. Над розробкою цих сеансів компанія працювала з професіоналами гіпнозу, такими як Лоран Тейтон, Емілі Балсетіс та Джудіт Прохаска.

Потім стартап записав ці сеанси та додав кілька бінауральних ритмів для фонової музики. В результаті вийшов аудіосеанс, який можна запустити зі свого смартфона у будь-який момент. Кожна сесія триває від 20 до 30 хвилин.

Так само як застосунки для медитації чи фітнесу, Oneleaf робить ставку на прибуток від підписок. Користувачі можуть заплатити $68 за доступ до бібліотеки контенту Oneleaf. Існують також внутрішні покупки, які дозволяють розблокувати ту чи іншу програму.

Застосунок існує вже кілька тижнів, і відгуки про нього поки що хороші. Зараз компанія сподівається, що зможе генерувати 10 тисяч завантажень на місяць. Що стосується стратегії розповсюдження, то компанія генеруватиме частину завантажень через рекламу, залучатиме користувачів інтернету за допомогою контенту, оптимізованого під популярні ключові слова, а також укладатиме партнерські угоди з деякими впливовими особами.

Oneleaf сподівається до кінця 2023 року переконати компанії платити за свій продукт, щоб він став частиною соціального пакета, адже багато компаній платять за програми допомоги працівникам та різні продукти за підпискою.