Кооперативний шутер у всесвіті 40K, Warhammer 40:000: Darktide, реліз якого відбувся наприкінці минулого року, вийшов загалом непоганим, але він сильно поступається попереднім іграм студії Fatshark — серії Vermintide, і досі страждає від досить серйозних проблем, які розробник не дуже поспішає вирішувати. Через це посередні оцінки гри у Steam останнім часом впали до “переважно негативних” (лише 33% позитивних рецензій за останні 30 днів).

І ось нарешті розробник прояснив ситуацію з грою: у відкритому листі до спільноти він зізнався, що не виправдав сподівань гравців і найближчими місяцями зосередиться на відгуках і зауваженнях. Зокрема, Fatshark обіцяє реалізувати повноцінну систему крафта у Darktide, кращі винагороди під час прогресу гравця, а також покращення стабільності та продуктивності гри.

Також це означає відкладення релізу на Xbox Series X|S, виходу сезонного контенту та випуску преміальної “косметики”: “ми просто не могли займатися цим, знаючи, що у гри зараз є багато більш нагальних проблем”.

Що ж, якщо ви досі не придбали Warhammer 40:000: Darktide, але планували це зробити — здається, поки що краще зачекати на обіцяне велике оновлення.