Що там у Tesla? Нова дешева версія Tesla Model Y та нормальне кермо для Model S/X

Компанія Tesla знову привертає до себе увагу. Виявилось, що радикальне зниження цінників на різні моделі – це ще не фінал. Адже наразі з’явилась інформація про підготовку нової версії електричного кросовера Tesla Model Y, що має резерви для додаткового зниження вартості.

Прогнозується, що це буде версія Tesla Model Y AWD – вона буде дешевшою від Tesla Model Y Long Range AWD на $2 тис. Ємність акумулятора для нової версії Tesla Model Y наразі невідома, проте відомо про використання елементів типу 4680 та заявлену дистанцію пробігу 279 миль (449 км).

Однак навіть не сумнівайтесь, що компанія Tesla знає, як додатково заробити гроші. Наприклад, двічі продаючи кермо. Пам’ятаєте історію про оновлення електромобілів Tesla Model S та Tesla Model X, коли вони отримали «yoke»-кермо?

Схоже, це був чудовий крок для інформаційного «хайпу», але поганий крок для реального життя. Напевно, таке кермо не сподобалось потенційним клієнтам й компанії довелось реагувати – повертаючи традиційне кругле кермо. Але за додаткову платню у розмірі $700.

За ці гроші пропонується кермо з підігрівом та оздобленням шкірою. Вартість включає  роботу по заміні на сервісі Tesla.

Як вам така «цікава альтернатива»? Чи просто не треба було «вигадувати велосипед» від початку?