Компанія Infiniti може запустити великий електричний седан Q70 EV

Нещодавно компанія Infiniti оновила власний логотип й схоже, це був символ до старту стратегії оновлення загалом. Адже вже почала з’являтись інформація про запуск чотирьох нових моделей, що мають дебютувати в період 2024-2027 років – розповідає видання CARSCOOPS.

Перш за все, йдеться про автомобілі Infiniti QX80 та Infiniti QX65. Перший є великим позашляховиком й замінює вже існуючу модель з аналогічною назвою Infiniti QX80. Але має стати більш сучасним: турбодвигун V6 замість атмосферного V8, повністю «цифровий салон» з парою 12-дюймових дисплеїв тощо. Другий – автомобіль Infiniti QX65 – буде купе-кросовером на базі вже відомої моделі QX60. Обидва мають дебютувати впродовж 2024-2025 років.

Крім того, компанія Infiniti може випустити два новітніх електромобілі. Одним з них стане великий електричний седан – такий собі сучасний варіант Infiniti Q70, але з приставкою EV. Отже, електромобіль Infiniti Q70 EV запропонує довжину близько п’яти метрів, великий акумулятор та високу потужність, також можна розраховувати на повний привод. Тобто, Infiniti Q70 EV має стати конкурентом Tesla Model S, BMW i5, Mercedes EQE. Він вийде на ринок у 2026 році.

Останньою моделлю є електричний кросовер, що буде мати розміри та грати в у класі вже відомих Infiniti QX50 та Infiniti QX55. Проте цей електромобіль доведеться зачекати до 2027 року, тому все ще може змінитись до того часу. Однак існування хоч таких планів вже вказує на майбутнє Infiniti.