Стримінговий сервіс Netflix випустив оновлення застосунку для iOS, який має значні зміни в інтерфейсі, включаючи плавнішу анімацію та ефекти паралакса для переміщення елементів.

Тепер головний екран Netflix на iOS показує великі картки з рекламою нових фільмів та серіалів, які зараз можна подивитися на стримінговій платформі. Кожна така картка тепер рухається завдяки ефекту паралакса разом із рухом iPhone завдяки отриманим з акселерометра даним. Але це лише частина редизайну, окрім того, в застосунку стало ще простіше фільтрувати контент за категоріями, перемикатися між профілями або користуватися пошуком, незалежно від того, в якій частині програми ви знаходитеся.

Коли ви натискаєте на фільм або серіал, його обкладинка розгортається, щоб показати всі подробиці. Вкладка Soon також була перероблена і тепер називається New&Hot, й тепер також показує рекомендований користувачеві контент.

За словами колишнього UI-дизайнера Netflix Джанума Тріведі, який працював над новим інтерфейсом для застосунку Netflix, проєкт почав розроблятися у 2022 році. «Я керував оновленням інтерфейсу, щоб зробити Netflix плавнішим, чудовим і відшліфованим. Сьогодні вся ця робота опублікована», – повідомив Тріведі у Twitter. Він також поділився коротким відео, що демонструє новий інтерфейс: