Французька компанія Peugeot презентувала новий концепт Inception, що дозволяє зазирнути нам у майбутнє приблизно 2025 року. Схоже, саме таким його бачать «французи», що й намагались продемонструвати на прикладі Peugeot Inception.

Отже, концепт-кар Peugeot Inception – це великий електромобіль, що має 5-метрову загальну довжину та лише 1,34-метрову висоту: все задля кращої аеродинаміки, яка дуже важлива для дальності пробігу.

Зверніть увагу на особливості дизайну: багато скла зі спеціальним термопокриттям, новий варіант фар та ліхтарів у стилі «кігтів лева», бокові інформаційні дисплеї у дверцятах – наприклад, вони вказують рівень заряду АКБ. До речі, для електромобіля Peugeot Inception обіцяний запас ходу до 800 км – завдяки чималенькому акумулятору на 100 кВт·год.

Концепт Peugeot Inception побудований на платформі STLA Large, яка передбачає наявність двох електромоторів (загальна потужність 500 кВт або 680 «коней») та повного приводу. А також ця платформа передбачає використання технологій живлення з напругою 800 В, що дає змогу дуже швидко заряджати акумулятор. Наприклад, лише за п’ять хвилин можна додати енергії на 150 км пробігу.

А ще зверніть увагу на салон концепту Peugeot Inception – адже тут ми бачимо нове втілення концепції Peugeot i-Cockpit.

Головною особливістю салону Peugeot Inception є майже прямокутне кермо з чотирма отворами – воно навіть отримало власну назву HYPERSQUARE. Замість традиційної панелі приладів встановлено круглий дисплей. А в оздобленні салону використані перероблені матеріали.

Що скажете? Як вам такий варіант майбутнього на 2025 рік?