Цього разу на CES 2023 Samsung підготував дещо новеньке й з мобільними дисплеями. Слайдерами та складаними смартфонами вже не здивувати, тому корейський виробник пішов трохи далі й сумістив подібні можливості в одному екрані.

Новий дисплей Flex Hybrid OLED може складатися та розширятися, надаючи таким чином користувачу більше опцій використання одного пристрою. 

Сам екран може «починатися» з 4,2 дюйма. Розклавши його, вже можна отримати 10,5 дюйма зі співвідношенням сторін 4:3 для більшої продуктивності. І додатково його можна «розтягнути» до 12,4 дюйма з 16:10, що стане у пригоді для креативних завдань та розваг.

Samsung розробляє дисплей Flex Hybrid OLED для «складаних слайдерів»

Подібний прототип був у Xiaomi ще у 2021 році, але до готового продукту він так і не дістався. Тим часом розробка Samsung виглядає непоганим варіантом для нового покоління пристроїв, які дозволять мати дійсно компактний ґаджет, який за необхідності надасть більше комфорту для продуктивної роботи чи розваг в дорозі.

Ще у компанії в запасі мають бути дві новинки: дисплей Flex Slidable Solo дозволить «розтягти» 14-дюймовий OLED-екран в ширший 17,3-дюймовий, але з однієї сторони; а також Flex Slidable Duet OLED, який «витягуватиметься» в обидва боки.