Китайська компанія GAC презентувала новинку – другу генерацію автомобіля GAC GS3. Отже, перед нами компактний 4,41-метровий кросовер (колісна база 2,65 м), що привертає увагу молодіжним та цікавим дизайном, створеним численним перетином прямих ліній. Лишень погляньте на бічні поверхні, бампер та фари, решітку радіатора «в лінію» та трикутні ліхтарі.

Автомобіль GAC GS3 побудовано на сучасній платформі GPMA, проте обійшлось без суперсучасних технологій. Під капотом встановлено 1,5-літровий бензиновий турбодвигун на 177 «коней», що працює у парі з 7-ступеневою роботизовано трансмісією WDCT й переднім приводом – повного не передбачено. Використана передня незалежна підвіска типу МакФерсон та задня напівнезалежна підвіска на основі поперечної балки. Але ж що тоді принесла нова платформа?

Вона принесла численні електронні помічники! Адаптивний круїз-контроль, систему попередження аварій та екстреного гальмування тощо. Все керування реалізовано через два сенсорні дисплеї в салоні, фізичних органів керування мінімум. Але ж те, що є, оформлено гарно – лишень погляньте на джойстик «коробки». Та й загалом, салон виконано у цікавому стилі, який сам виробник називає «Mobile Loft».

Старт продажів автомобіля GAC GS3 відбудеться навесні 2023 року. Вартість буде оголошена ближче до того часу.