Хоча осінь вже добігає кінця, Sony все ще не поспішає офіційно оголошувати перелік ігор, що стануть доступними у PS Plus Essential наступного місяця. Зате вже з’явився “витік” інформації від користувача сайту Dealabs billbil-kun, який в минулому вже не раз правильно “прогнозував” майбутні роздачі.

Так, згідно з його інформацією, Sony запропонує усім передплатникам базового тарифу PS Plus Essential наступні тайтли:

Mass Effect Legendary Edition (PS4) — найцікавіша пропозиція грудня. Це ремастер перших трьох частин легендарної RPG, що вийшов навесні 2021 р. — з покращеною графікою, технічними вдосконаленнями та деякими оптимізаціями ігрового процесу. Найбільше змін отримала перша частина, особливо це стосується графіки, бойової системи, керування транспортом та завантажень локацій.

Biomutant (PS4, PS5) — action/RPG у відкритому постапокаліптичному світі з незвичним дизайном персонажів. Гра вийшла у травні 2021 р. і отримала неоднозначні відгуки як гравців, так і критиків: на Metacritic її оцінки на різних платформах становлять близько 65%.

Divine Knockout (PS4, PS5) — нова гра, що виходить 6 грудня 2022 р. За жанром це платформер/файтинг від третьої особи з “мультяшною” графікою.

За інформацією billbil-kun, груднева роздача відбуватиметься з 6 грудня до 3 січня. А до того все ще діє роздача листопада – Nioh 2 / Nioh 2 Remastered (PS4, PS5), Lego Harry Potter Collection (PS4) та Heavenly Bodies (PS4, PS5).