Дивний Land Rover Defender, чи не так? Річ у тому, що це не Land Rover і не Defender – це автомобіль Toyota TFENDER, створений фірмою ESB Style.

Остання відома тюнінгом японських автомобілів, зокрема й досить популярних «на островах» компактних фургонів. Так трапилось і цього разу: основою для тюнінгу стала автівка Toyota ProBox – невеличкий фургон-універсал, що пропонувався з 1,3- та 1,5-літровими двигунами. Скромняга…

Однак фірма ESB Style перетворила цей автомобіль на справжнього підкорювача бездоріжжя! Адже Toyota TFENDER отримав збільшений кліренс (+30-40 мм в залежності від модифікації), великі колісні диски та позашляхові шини, видозмінений передній бампер – що так нагадує «британського родича». Цьому також сприяють накладки на фари з напівкруглим дизайном та широка накладка на стійки даху. Крім того, для Toyota TFENDER ще обіцяний змінений задній бампер.

Загалом комплект для перетворення Toyota ProBox в автомобіль Toyota TFENDER коштує близько $2,5 тис. Як вважаєте – це справедлива націнка за стиль?