Серіалів за іграми більшає з кожним днем. У трейлері нижче можна побачити, як буде виглядати анімаційний серіал ARK: The Animated Series за грою Ark: Survival Evolved.

«Виживалка» Ark: Survival Evolved – одна з найпопулярніших ігор Steam, яка навіть за консервативними підрахунками продалася накладом більше ніж 16 млн копій. У цій грі вам треба виживати та розвиватися у загадковому світі, населеному динозаврами.

Анімаційний серіал, який створили Джеремі Штігліц та Джессі Рапчак, має справжній зірковий ансамбль акторів озвучення, серед яких Девід «Доктор Хто» Теннант, Рассел «Гладіатор» Кроу, Джерард «Це Спарта!» Батлер, Малкольм «Механічний апельсин» Макдавелл, Елліот «колись Еллен» Пейдж, Алан «Як листок по вітру» Тьюдік, Карл «Хлопак» Урбан, Мішель «Імператриця Джорджіу» Єо, Він «Ріддік» Дізель та Моніка «Малена» Беллуччі. Не кожен номінований на «Оскар» фільм може похизуватися таким кастом.

Рассел Кроу, Джерард Батлер та Він Дізель на додаток виступають як виконавчі продюсери серіалу. Нагадаємо, зараз йде розробка сиквелу гри ARK 2, головну роль у якій «зіграє» саме Він Дізель.

У першому сезоні Ark: The Animated Series буде 14 серій по 30 хвилин і вийде серіал колись у 2023 році. А ось на якому сервісі чи каналі, поки що незрозуміло.