Команда GTP Media, що опікується конкурсами інді-розробників Indie Cup, анонсувала свій наступний проєкт – хаб та вітрину геймдеву України Ukrainian Games.

Планується що Ukrainian Games стане справжнім довідником українського геймдеву – розробники зможуть додавати інформацію про свої ігри, щоб показувати їх видавцям, інфлюенсерам та гравцям. Тобто це буде така собі велика база українських розробників та проєктів. Крім того, у майбутньому на Ukrainian Games з’являться блоги, стрічка новин, освітні матеріали, розділ вакансій та багато іншого.

На думку GTP Media, Ukrainian Games – це проєкт для незалежних розробників, великих компаній, експертів та початківців – усіх, хто створює ігри в Україні.

Очікується що повноцінно проєкт буде запущений до кінця 2023 року, зараз на сайті можна залишити свій e-mail, щоб отримувати сповіщення про запуск.

А ми ж нагадаємо, що конкурс Indie Cup Ukraine’22 добігає кінця і вже завтра журі має оголосити переможців. У тому числі і в категорії Community Award, за яку могли своїми донатами на ЗСУ проголосувати усі бажаючі.