Студія Hopoo Games та видавець Gearbox Publishing анонсували Risk of Rain Returns – ремастер популярного action-платформера Risk of Rain (2013). Гра має вийти у 2023 році на Windows ПК у Steam та на Nintendo Switch.

Оригінальна Risk of Rain 2013 року була 2D-платформером з елементами roguelike RPG. У той час як її сиквел Risk of Rain 2, що вийшов у 2020 році, був вже повністю тривимірним.

Обидві гри завоювали прихильність гравців. Risk of Rain розійшовся накладом у 1,64 млн екземплярів. Risk of Rain 2 продався ще краще – 7,45 млн копій. Цифри продажу взяти за даними SteamSpy.

Серед оновлень у Risk of Rain Returns обіцяють покращений HD пиксель-арт; оновлений код, якій дозволяє добавлять нові механіки; покращений звук та нові музикальні треки; ребаланс; нових героїв та їх здібності.

Зі звернення розробників з Hopoo Games стало відомо, що декілька тижнів тому Gearbox Entertainment придбала права на Risk of Rain, але розробником Risk of Rain Returns залишається саме Hopoo Games. Gearbox Entertainment – це видавничий підрозділ Gearbox Software, у портфоліо якого такі ігри як Homeworld: Deserts of Kharak, Bulletstorm: Full Clip Edition, We Happy Few, Earthfall, Godfall, Tribes of Midgard та Homeworld 3.