Ініційований Володимиром Зеленським проєкт UNITED24, метою якого є допомога Україні, встиг залучити чимало партнерів, серед яких є й зірки кіно. Одним з амбасадорів платформи став актор Марк Гемілл (Mark Hamill), зігравший свого часу роль Люка Скайвокера в «Зоряних війнах». Він, наприклад, вже встиг суттєво допомогти з дронами. А на цей раз озвучив англійську версію застосунку «Повітряна тривога» від Ajax Systems.

Останнє оновлення додатка має англійську мову. Раніше користувачі «Повітряної тривоги» могли обрати варіант сповіщення чоловічим чи жіночим голосом українською, але в англійській версії саме Люк Скайвокер сповістить про небезпеку.

Серед таких сповіщень є пʼять видів небезпеки: ракетний удар, артилерійський обстріл, вуличні бої, радіаційна та хімічна загрози. Разом з цим озвучування супроводжується цитатами з фільму.

«Ми маємо надію, що англомовна версія застосунку допоможе нам привернути увагу іноземців до війни в Україні та спонукатиме їх підтримувати наших захисників і захисниць. Вдячні партнерам UNITED24 та світовій легенді Марку Геміллу за залученість та невпинну роботу задля перемоги», — додає CMO Ajax Systems Валентин Гриценко.

Нагадаємо, що застосунок «Повітряна тривога» можна завантажити з App Store, Google Play та AppGallery. 

May the Force be with U!