Компанія Samsung опублікувала чергову рекламу зі своєї «анти-яблучної» серії «На паркані», яка закликає користувачів iPhone переходити на пристрої Galaxy.

У ролику чоловік сидить на паркані, в той час, як жінка, яка використовує Galaxy Flip 4, починає розмову. «Я була на вашому місці», – говорить вона. «Сиділа на паркані між Apple і Samsung». Чоловік нарікає на те, що хоче перейти на пристрій Samsung, але його турбує, що подумають його друзі, які користуються iPhone. Далі вона пояснює, що так і має бути, адже його друзі будуть заздрити.

Після цього вона вручає йому один зі смартфонів Flip 4, і навколо нього відразу ж починають з’являтися люди, які коментують, наскільки крутий телефон Samsung. «Я міг би звикнути до цього», – каже він, стрибаючи з паркану на бік Samsung.

На відміну від Apple, Samsung доволі часто використовує протистояння з Apple у своїй рекламі. Окрім реклами про «паркан», компанія опублікувала у китайській соцмережі Weibo зображення, присвячене Чемпіонату світу з футболу, в якому висміяла те, що iPhone не має складаного екрана. На картинці смартфони Flip 4 «пускають хвилю» на стадіоні, в той час, як смартфони Apple залишаються стояти із сумними смайликами.

Samsung у новій рекламі каже, що власники iPhone заздрять користувачам Galaxy Flip 4

У листопаді Samsung випустила першу рекламу з серії «На паркані», і багато з її останніх рекламних роликів висміювали Apple за відсутність складного iPhone.

Поки що у Samsung буде така можливість, адже компанія з Купертіно, судячи з інсайдів, планує спочатку випустити складаний iPad.