Електричний кросовер Opel Mokka-e перетворюється на Opel Mokka Electric. Нещодавно стало відомо про зміну назви, яка потягнула за собою й зміну техніки.

Наприклад, акумулятор було збільшено до 54 кВт·год, завдяки чому кросовер Opel Mokka Electric здатен проїхати до 406 км на одному повному заряді. Також зросла потужність електродвигуна – відтепер 115 кВт (або 156 «коней»), чого вистачає на прискорення до «сотні» приблизно за 10 секунд та максимальну швидкість 150 км/год.

А ще подивіться на уважно на світлини «було-стало». З оновленням назви та техніки, електромобіль Opel Mokka Electric отримав нові колісні диски та змінений передній бампер – замість сріблястого оздоблення використаний чорний глянець. Та й взагалі на кузові майже відсутній хромований або сріблястий декор, його місце зайняв чорний колір. А ось капот, напроти, на фірмових світлинах представлено у кольорі кузова.

Зрештою, це мінімальні зміни на фоні «апргрейду» техніки та назви. Такий новий кросовер Opel Mokka Electric буде доступний на ринку Європи вже з 2023 року.