Компанія Tesla повідомила про випуск «Святкового оновлення» для електромобілів Model S та X 2022 року, в якому додала можливість грати в ігри зі Steam, а також слухати музику через вбудований Apple Music. Поки що оновлення стосується тільки новіших авто, бортовий комп’ютер яких має 16 ГБ оперативної пам’яті.

В Tesla зазначають, що Steam приносить «тисячі» ігор на її автомобілі, хоча поки що важко сказати, чи всі з них будуть добре працювати. В рекламному відео Tesla вже не першого разу використовує для демонстрації Cyberpunk 2077.

Святкове оновлення також додає інші функції. Наприклад, оновлений режим світлового шоу дозволяє запланувати шоу, яке буде показуватися на декількох автомобілях одночасно. Компанія випустила досить смішне відео, щоб продемонструвати це:

Власники авто також зможуть здійснювати дзвінки зі збільшенням з камери в салоні та переглядати внутрішній простір автомобіля з програми Tesla, перебуваючи в режимі «Собака» або «Вартовий». Оновлення під офіційним номером 2022.44.25 розгортається вже зараз.