27 грудня 2022 р. на каналі Discovery+ виходить документальний серіал «Щасливчик!» / Lucky!, присвячений одній з найнеоднозначніших персон в історії Formula 1 – Берні Екклстоуну, людині, яка створила сучасну Formula 1 такою, якою ми її знаємо.

Талановитий бізнесмен та неперевершений інтриган, Берні Екклстоун – саме та людина, якій Formula 1 має завдячувати своїй сучасній популярності. Водночас це та людина, маніпуляції якої інколи завдавали шкоди спортивній частині перегонів. Берні Екклстоун – дуже суперечлива і дуже цікава особистість. Його кар’єра в Formula 1 тривала майже 60 років, він був знайомий з багатьма великими пілотами та конструкторами, тож сподіваємось, в серіалі буде багато цікавого.

Тим більше, що автором проєкту «Щасливчик!» / Lucky! є Маніш Пандей, який створив вже декілька фільмів та серіалів про перегони Formula 1, у тому числі фільм «Сенна» / Senna, що вважається однією з найкращих документалок, присвячених автоспорту.

У серіалі «Щасливчик!» / Lucky! буде 8 епізодів, які побудовані як на великій кількості архівних матеріалів, так і на низці інтерв’ю, які Маніш Пандей взяв у Берні Екклстоуна у 2020-21 рр.