Благодійна організація R3UA разом із Nova Ukraine та за підтримки нової харчової компанії Next Gen Foods, доставила 8 тонн, приблизно 20 мільйонів калорій, продукції із рослинних замінників м’яса мешканцям нещодавно звільненого міста Ізюм в Харківській області. 

Допомога була розподілена на деокуповані зони, гуртожитки Харківщини, де знаходяться люди після евакуації, частина продукції була передана на кухні, які годують пункти евакуації. Таким чином Next Gen Foods допомогли організувати більше ніж 2 000 обідів, надати допомогу 500 родинам у Малоданилівській громаді та 500 жителям деокупованого Куп’янська, а ще 320 наборів було передано до чотирьох гуртожитків.

Next Gen Foods – це стартап у сфері харчових технологій, який пропонує м’ясні продукти рослинного походження, що виглядають і смакують як м’ясо. Компанію було засновано у 2020 році, її штаб-квартира розташована в Сінгапурі. Перший продукт виробника  — TiNDLE — це на смак курятина, що виготовлена з рослин та містить всього 9 інгредієнтів. 

Це вже друге постачання харчових продуктів із рослинних замінників м’яса, яке було організоване за участю R3UA. Два місяці тому організація роздала внутрішньо переміщеним сім’ям в Кременчуці більше ніж 4 тонни продукції. Такі вироби легко зберігати та готувати, вони легше засвоюються організмом та підходять для споживання не тільки людьми, які з різних причин не вживають у їжу м’ясо.