Каліфорнійська компанія Impossible Foods, що розробляє інноваційні замінники м’яса на рослинній основі, також відомі як штучне м’ясо, передала понад 4 тони продукції або понад 10 млн калорій для гуманітарних потреб українців. Перша партія допомоги від компанії була направлена до міста Кременчук Полтавської області за участі благодійної організації R3ua, яка допомогла доставити та розподілити продукти між внутрішньо переміщеними сім’ями.

Через повномасштабне вторгнення РФ, мільйони українців покинули власні домівки та потребують підтримки, в тому числі повноцінного здорового харчування. Продукція Impossible Foods містить більше білків, менше жирів та постачається у замороженому вигляді, що дозволяє довше її зберігати.

До переліку наданої Impossible Foods продукції для України входять курячі нагетси та ковбасні котлети рослинного походження, виготовлені із соєвої, кокосової олії та інших рослинних інгредієнтів. Нагетси рослинного походження від Impossible Foods містять 13 г білка на порцію, на 60% менше насичених жирів і на 30% менше загального жиру, ніж аналогічна продукція з курятини. Вони також не містять холестерину та корисніші для споживання, ніж страви з тваринного м’яса.