Компанія Toyota демонструє новий концепт-кар C-HR Prologue: вже з назви зрозуміло, що мова стосується наступника існуючої моделі Toyota C-HR. Наразі оприлюднені світлини лише зовнішнього вигляду, проте й вони дають багато цікавих ідей.

Наприклад, про незмінність стилю – концепт Toyota C-HR Prologue все також демонструє поєднання світів «купе» та SUV, проте зі збільшеними колесами та новою фірмовою передньою частиною HUMMERHEAD. Також зверніть увагу на С-подібні фари та приховані ручки дверцят.

Крім того, увагу привертає трикольорове виконання кузова: основний сріблясто-металевий колір, жовтий дах та дифузор, чорно-сіра задня частина. Можливо, такий варіант трьох кольорового забарвлення навіть буде запропонований у серійній версії автомобіля. А ще очікується поява не лише звичайної гібридної модифікації, але й варіанту типу Plug-In: тобто, гібрид з можливістю підзарядки від зовнішнього джерела живлення.

Проте яким саме виявиться кросовер Toyota C-HR другої генерації, ми дізнаємось трошки пізніше. Орієнтовно – вже у 2023 році.