Пікап Chevrolet Montana завжди був дуже компактним та «легковим». Варто згадати, що модель першої генерації взагалі була побудована на основі Opel Corsa. Але ж – часи змінюються!

Сьогодні ми зустрічаємо пікап Chevrolet Montana вже третьої генерації, яким став суттєво більшим за попередників. Відтепер автомобіль нараховує загалом 4,72 метра в довжину та – що важливо! – вперше для Chevrolet Montana використовує зручну 2-рядну кабіну.

Водночас новий пікап Chevrolet Montana все одно залишився дуже компактним та «легковим» за мірками компанії Chevrolet. Наприклад, цей автомобіль має лише передній привод (повного не передбачено взагалі), а під капотом встановлено невеличкий 1,2-літровий 3-циліндровий турбодвигун на 133 «конячки». У парі до нього пропонується 6-ступеневі «механіка» або «автомат» в залежності від комплектації автомобіля.

Також в залежності від комплектації, змінюється й оснащення: в салоні можна побачити 8-дюймовий дисплей та клімат-контроль, аудіосистему JBL та оздоблення сидінь штучною шкірою. А для відкритого кузова пропонуються різноманітні органайзери та захисне покриття.

Наразі автомобіль Chevrolet Montana презентовано лише у максимальних комплектаціях LTZ та Premier, то ж й початкова вартість немала – близько $26 тис. Згодом очікується поява більш доступних варіантів. Старт продажів призначено на початок наступного року. Виробництво автомобіля буде відбуватись у Бразилії, що і є основним ринком збуту Chevrolet Montana. Хоча згодом не виключена поява автомобіля й в інших країнах.