Перший повноцінний трейлер серіалу «Відьмак: Походження крові» / The Witcher: Blood Origin від Netflix привертає увагу до ключових персонажів приквелу у виконанні Мішель Йєо, Софії Браун та Лоуренса О’Фуарайна. А у кінці ролик містить невелику несподіванку, що розкриває повернення «Любистка» Джоуї Бейті.

Повернення барда поки що не має особливого сенсу, оскільки дія серіалу відбувається за 1200 років до подій «Відьмака», але це може бути пов’язано з масивними монолітами, показаними у трейлері, які «створюють розриви між світами». Наприкінці трейлера з’являється лютня Джаскіра, в той час, як Шончай Мінні Драйвер, персонаж, описаний Netflix як «колекціонер старих легенд, що змінює подобу і може подорожувати між часом і світами», просить розпатланого Любистка «проспівати історію, щоб повернути її до життя».

Окрім несподіваного повернення Любистка, новий трейлер також показує повну команду вигнанців, які повинні об’єднатися для боротьби з «нездоланною імперією», і дає можливість поглянути на Ленні Генрі в ролі головного мудреця Балора.

«Відьмак: Походження крові» – серіал, який вийде на Netflix 25 грудня 2022 року. Тим часом третій сезон основного серіалу «Відьмак» дебютує влітку 2023 року.

Попри те, що шоу було продовжено на четвертий сезон, в ньому відбудуться серйозні зміни в акторському складі: Ліам Хемсворт замінить Генрі Кавілла в ролі Ґеральта з Рівії.