Twitter почав додавати у стрічку більше твітів від акаунтів, за якими користувач іще не стежить. Компанія повідомила, що тепер вона показує рекомендації всім своїм користувачам:

«Ми хочемо, щоб кожен користувач Twitter бачив найкращий контент на платформі, тому ми розширюємо рекомендації для всіх користувачів, включаючи тих, хто, можливо, не бачив їх у минулому»

Поки що не ясно, чи рекомендації почнуть з’являтися у стрічці, де твіти сортуються в хронологічному порядку і де ніколи не було рекомендацій, або ж Twitter просто зробить рекомендації більш помітними в інших частинах програми. Компанія повідомляє, тим часом що рекомендації можуть з’являтися у стрічці, в певних місцях на вкладці «Дослідження» та в інших місцях Twitter.

Хоча ця зміна може здатися різкою, компанія вже не вперше експериментує з додаванням більшої кількості рекомендованого контенту. Протягом багатьох років Twitter просуває рекомендації в різні частини свого сервісу, хоча іноді змінює частоту появи цих пропозицій.

У минулому Twitter також обережно зазначав, що він забороняє певні типи контенту з рекомендацій, щоб уникнути посилення потенційно шкідливого або неякісного контенту, хоча не зовсім зрозуміло, чи це все ще так – у компанії більше немає команди з комунікацій.