Ілон Маск повідомив, що у нього відбулася «хороша розмова» з Тімом Куком під час зустрічі в штаб-квартирі Apple, у результаті якої вони, очевидно, дійшли згоди щодо статусу застосунку Twitter для iOS. Нагадаємо, що недавно Маск скаржився, що Apple погрожувала вилучити Twitter з App Store.

«Серед іншого, ми вирішили непорозуміння щодо потенційного видалення Twitter з App Store, – написав Маск. – Тім чітко дав зрозуміти, що Apple ніколи не розглядала можливість зробити це».

Маск ніколи не говорив, що було першоджерелом проблеми Apple із застосунком Twitter. Але колишній керівник відділу довіри та безпеки Twitter заявив, що Apple в минулому вказувала на різні проблеми в процесі перевірки додатків.

В останніх твітах Маска не згадується, чи розглядав Кук інші його скарги. На додаток до проблеми з App Store, Маск також приєднався до розробників, які критикують 30-відсотковий «таємний податок» App Store на покупки в застосунках. Як повідомляється, Маск відклав повторний запуск підписки на Twitter Blue, щоб уникнути зборів.