Для багатьох людей TWS-навушники та «розумний» годинник стали буденними ґаджетами, які скрізь супроводжують власника. Але це два окремі пристрої. І якщо у випадку з годинником все просто, адже він надягається на руку і не заважає, то з гарнітурою все складніше, адже вона має окремий кейс. Здається, інженери Huawei розв’язали цю проблему.

В соціальній мережі Weibo з’явився тизер, в якому можна побачити гібрид «розумного» годинника та TWS-навушників. Саме відео лише натякає, як саме виглядатиме ґаджет, презентацію якого заплановано на 2 грудня. Хоча легко зрозуміти, що йдеться про приховані в корпусі годинника невеликі навушники.

Назва такого ґаджета — Huawei Watch Buds.

Пізніше концепт з’явився на YouTube, де вже легше зорієнтуватися, як саме компанія бачить такий симбіоз та як він виглядатиме:

https://www.youtube.com/watch?v=Gfx8Uj_qKnU

В доволі товстому, як для годинника, корпусі дійсно приховали два окремі навушники. Дисплей можна відкрити та отримати до них доступ. Там також є контактні майданчики для заряджання гарнітури.

Концепт дійсно незвичний. Навряд всім подобаються великі годинники, та й сама по собі конструкція може мати чимало недоліків. Але й Huawei не перший день займається різними пристроями.

Чекати на презентацію залишилося зовсім мало, відповіді на більшість додаткових питань мають з’явитися вже завтра. Почекаємо.