Навесні з’явилася новина про те, що за мотивами Вінні Пуха буде знято фільм жахів. Згідно із законом США твори, які були створені до 1926 року, стають суспільним надбанням, отже Disney з 1 січня 2022 року втратив виключні права на нього. Фільм «Вінні-Пух: Кров і мед» зробив з дитячого персонажа серійного вбивцю.

Тож деякі режисери фільмів жахів готуються надати подібне амплуа і Бембі. Спочатку про це повідомив Dread Central на початку тижня, а пізніше підтвердив Entertainment Weekly: режисер Скотт Джеффрі знімає фільм «Бембі: Розплата», де титульний олень буде «злісною машиною для вбивства, яка ховається в пустелі»:

«Фільм буде неймовірно похмурим переказом історії 1928 року, яку ми всі знаємо і любимо. […] Приготуйтеся до “Скаженого Бембі”!»

Більш детальна інформація про фільм не повідомляється до дати його виходу на екрани в січні 2023 року. Але Джеффрі сказав, що дизайн «Бембі» буде натхненний фільмом жахів 2017 року «Ритуал». Крім того, його продюсуватиме Рис Фрейк-Уотерфілд, режисер «Вінні-Пуха».