Вітаємо на Mezha.Media рік потому

Всім привіт, сьогодні виповнюється рівно рік з офіційного запуску Mezha.Media. Досі добре пам’ятаю той шалений темп, з яким ми спочатку розробляли сайт, а потім майже цілодобово наповнювали його за декілька днів до офіційного відкриття. Як в останні моменти змінювали деякі елементи на сайті та доповнювали можливості. Як сильно нервував, публікуючи перший вітальний пост, адже було страшно, що ніхто не прийде його читати й там не буде жодного коментаря. Але ми отримали багато позитивних відгуків та величезну підтримку аудиторії. Як у найкращі наші моменти, так і у найгірші.

Після початку повномасштабної війни не було розуміння, чи зможе проєкт існувати далі та чи може він бути корисним. Проте в нього було вкладено стільки душі, стільки сил та сподівань, що ми не могли зупинитися, не могли підвести свою аудиторію. Тому вирішили продовжувати наповнювати сайт, що б не сталося, та будемо це робити, поки в нас хоча б іноді буде електрика та інтернет. Кінець кінцем ми всі будемо зі світлом, теплом та інтернетом, зате без русні.

Сьогодні ви вже могли прочитати на сайті пости про нашу статистику за рік та найбільш популярні матеріали. А цей запис я хочу присвятити тому, щоб подякувати.

По-перше, вам, наші дорогі читачі, без вашої уваги, коментарів та підтримки «Межа» не могла б існувати.

По-друге, всім, хто робить Mezha.Media реальністю.

Це наші редактори: Сергій Світличний, Олег Данилов, Олег Касіч та Ігор Сушон.

Автори новин, які працюють та працювали на сайті: Надія Іваненко, Максим Таран, Олексій Мельник, Юрій Станіславський, Надія Жила.

Відеоограф, а віднедавна й людина, яка робить наші подкасти можливими для прослуховування: Володимир Дяченко.

Наш неймовірний перекладач Альона Тімкова, завдяки якій англійська версія сайту не відстає від української.

Оглядачі Роман Мельниченко та Віталій Богданов.

Понад 30 авторів текстів та блогів, з якими нам пощастило працювати.

Коректори Андрій та Ліза, які допомагають нашим текстам ставати краще.

Розробник Юрко Червоний, завдяки якому Mezha.Media існує, продовжує працювати та розвиватися.

Операційному директору Віктору Гуржію, який тримає наші фінанси та мої нерви у порядку.

Моїй дружині Анні Бойко за підтримку та те, що Mezha.Media називається Mezha.Media.

Моєму другу Леоніду за неоціненну технічну підтримку.

Не буду казати, що це був складний рік, він ще не закінчився і далі може бути тільки складніше, проте я не сумніваюся, що з такою командою та такими людьми поруч у Mezha.Media все буде в порядку.

Окремо хочу подякувати нашим партнерам та рекламодавцям, які з перших днів повірили у проєкт та продовжують його підтримувати. А також Media Development Fundation за їхню експертизу та підтримку українських журналістів.

Попри те, що ми багато чого не встигли реалізувати цього року, нам все ж вдалося запустити англійську версію сайту та подкасти, і я дуже сподіваюсь, що далі в нас буде більше можливостей та більше цікавого на Межі.

Ще раз дякуємо всім, хто читав нас в цей перший рік та продовжує бути з нами, вірте в перемогу, донатьте на ЗСУ та пам’ятайте, що русня буде довше страждати, ніж ми будемо без світла.