Всім привіт, вітаю вас на Mezha.Media або просто на Межі, новому інформаційному сайті для тих, хто цікавиться технологіями, ґаджетами, комп’ютерами та загалом новинами зі світу IT. Мене звати Тарас Міщенко, останні 7 років я був головним редактором видання ITC, і сьогодні з його ексредакторами ми запускаємо Mezha.Media.

До редакції нового проєкту долучилися досвідчені журналісти, які до ITC створювали “Домашній ПК”: Олег Данилов, Олег Касіч та Сергій Світличний. А також ексоглядач ITC, експерт з мобільних пристроїв Ігор Сушон та фотограф-відеограф, майстер предметної зйомки Володимир Дяченко. Мені пощастило довгі роки працювати пліч-о-пліч з цією командою, і я дуже радий, що ми починаємо нове видання разом.

Матеріали на Mezha.Media будуть публікуватися українською мовою. Ми вирішили не робити двомовну версію сайту, а зосередись на тому, щоб робити більше якісного контенту рідною мовою.

Проєкт ми запускаємо своїми силами, тому якщо у вас є бажання підтримати нас на Patreon, то будемо дуже вдячні. Зробити це можна за посиланням – patreon/mezhamedia

Також будемо раді будь-якій іншій допомозі, якщо у вас є бажання та можливість робити цікаві пости в блог на сайті, то напишіть мені, будь ласка, на [email protected], і розкажіть про щоб ви хотіли писати.

На даний момент сайт працює в тестовому режимі, тож одразу перепрошуємо за можливі незручності. Сподіваємося, що їх буде зовсім мало. Найближчим часом ми будемо дороблювати все, що не встигли до запуску. Зокрема, з’явиться темний режим перегляду сайту.

Чому саме Mezha? Бо це дуже цікаве слово. В історично-побутовому сенсі це тонка смуга землі між полями та ділянками. Межа – не кордон, не паркан, не стіна. Це результат домовленостей, вона дає відчуття визначеності та певної сталості. У своєму житті ми постійно розширюємо межі наших уявлень про світ, нашого досвіду, знань та розвитку. Працюючи багато років в IT-журналістиці, ми завжди намагалися бути на межі технічного прогресу. Тому Межа – це наше слово.