Хетчбек MINI Cooper S добре знаний автомобільним ентузіастам: висока потужність, гарна керованість, чудові динамічні якості. А ще – оригінальний стиль, який не сплутаєш з будь-якою іншою моделлю. Прагнучи додати ще більше особливих відмінностей автомобіля, британці підготували особливу версію «малюка»: зустрічаємо MINI Cooper S Resolute Edition!

Як це помітно з довжелезної назви, автомобіль побудовано на основі MINI Cooper S – тобто, під капотом встановлено 2-літровий 178-сильний двигун, що може працювати у парі з 6-ступеневою «механікою» або 7-ступеневим «автоматом» Steptronic (роботизована трансмісія з подвійним зчепленням). Такий варіант MINI Cooper S сягає першої «сотні» за 6,8 секунди й дістається максимум 235 км/год.

Версія MINI Cooper S Resolute Edition не вирізняється технічними змінами, проте вирізняється дизайном. Наприклад, фари та ліхтарі отримали бронзове оздоблення, також бронзові наліпки з’явились й на капоті автомобіля. Пороги дверцят прикрашені накладками аналогічного дизайну та кольору, в салоні встановлені сидіння з комбінованим оздобленням та кермо з написом «Resolute» на центральній спиці.

Нарешті, як це зазвичай буває у спеціальних версій, автомобіль MINI Cooper S Resolute Edition вирізняється розширеним переліком комплектацій. Наприклад, додано пакет MINI Driving Assistant, адаптивний круїз-контроль та інше. Ну як, подобається?