LG представила новий ігровий OLED-монітор LG UltraGear OLED (27GR95QE). На відміну від анонсованого у травні 48-дюймового LG UltraGear 48GQ900, новинка має традиційні для десктопних моніторів габарити: це 27-дюймова модель, орієнтована на кіберспортивні дисципліни.

LG UltraGear OLED має роздільну здатність QHD (2560×1440 точок), тонку рамку навколо екрана й функціональну ніжку з усіма ступенями свободи (регулювання висоти, нахил, оберти праворуч-ліворуч і портретний режим).

Що стосується дисплея, це 10-бітова панель з частотою оновлення 240 Гц, часом реакції 0.03 мс (GtG), підтримкою HDR10 і колірним охопленням 98,5% DCI-P3. Також виробник зазначає, що цей монітор проходить заводське калібрування і має підтримку технологій адаптивної частоти AMD FreeSync Premium і NVIDIA G-SYNC.

Цікаво, що LG на сторінці продукту не повідомляє про максимальну яскравість і енергоспоживання, зазначаючи у таблиці характеристик лише TBD (to be determined — “буде визначено пізніше”).

Компанія не розголошує орієнтовний початок продажу LG UltraGear OLED (27GR95QE) — хоча на сторінці вже є рекомендована ціна ($999,99) і працює кнопка пошуку продавця, але знайти його у продажу поки не вдається.