Відомій франшизі Tom Clancy’s Splinter Cell цього місяця виповнюється 20 років (перша частина вийшла 17 листопада 2002 р.), і на честь такого поважного ювілею Ubisoft безплатно роздає оригінальну гру — додати її до своєї бібліотеки можна до 30 листопада.

Також компанія нагадує, що її студія в Торонто зараз працює над ремейком Splinter Cell, який було анонсовано наприкінці минулого року, і оприлюднила 20-хвилинне відео, в якому його розробники згадують попередні частини цього популярного стелс-екшену. Наприкінці відео вони трохи розказують про ремейк і демонструють ранній концепт-арт гри.

PS: зазначимо також, що зараз Ubisoft оголосила великий розпродаж — під час “Чорної п’ятниці” на велику кількість ігор встановлено знижки до 80%. Додатково у країнах, де працює “гаманець Ubisoft”, за витрачені $20 на нього нараховуватиметься винагорода у розмірі $10 (в Україні недоступний), в інших країнах замість цього можна використати промокод TGIBF при оформленні замовлення, що дасть додаткову знижку 20% до вже діючих знижок “Чорної п’ятниці”.