Автомобільний ринок Бразилії та Латинської Америки загалом є ласим шматком для компанії Volkswagen. Проте цей ринок вимагає своїх особливих моделей – простих й недорогих. Ось як новий хетчбек Volkswagen Polo Track, що створений на основі звичайного Polo. Однак зараз додавання слова «Track» означає не крос-натяки чи покращення, а навпаки – спрощення.

Наприклад, автомобіль отримав звичайні фари та 15-дюймові колеса з ковпаками, а власний передній бампер насправді вирізняється дуже простим малюнком решітки радіатора з видовжених шестикутників. За цим бампером ховається також проста техніка: бензиновий 3-цилиндровий 1-літровий двигун (84 к.с.) у парі з МКПП та переднім приводом.

Та й в салоні «не розженешся»: аналогова панель приладів й традиційна магнітола, руль без шкіри, багато заглушок та просте оздоблення. Але ж комплектація складена за принципом необхідного мінімуму: система ESP, кондиціонер, підсилювач керма, електричні склопідіймачі. Навіть сидіння з інтегрованим підголівником – це елемент спрощення конструкції, але все виконаний так, аби виглядало привабливо в очах покупця.

Однак чи не найважливішим пунктом у специфікації нового автомобіля Volkswagen Polo Track є його ціна – лише від $15 тис.: ось тепер це виглядає привабливо! Чи ні?