Польська студія SimulaM та польський же видавець PlayWay S.A. презентували геймплейний трейлер гри I Am Jesus Christ. Трейлер має відношення до прологу гри, своєрідної демо-версії проєкту, яка готується зараз до релізу.

Як зрозуміло з назви, I Am Jesus Christ – це симулятор Сина Божого, у якому автори пропонують гравцям у ролі Ісуса Христа пройти весь земний шлях Бога відповідно до Нового Завіту, від народження до вознесіння. Перетворення води на вино, рибна ловля з Симоном та інші міні-ігри прикладаються.

I Am Jesus Christ – це шутер… тобто симулятор від першої особи. Автори пропонують гравцям сотворити 30 класичних див, що описані у Біблії, спілкуватися з апостолами та іншими NPC, рятувати життя людей та годувати страждаючих, піти на хрест і, звісно ж, воскреснути через 3 дні.

Реліз I Am Jesus Christ на Steam заплановано на 2-й квартал 2023 р. Цікаво, що Польща дуже релігійна країна, і зовсім не зрозуміло, як на таку гру та ще й з такою назвою відреагують її громадяни та офіційна церква.

На додаток до геймплейного відео є ще ось такий офіційний трейлер гри, але йому вже два роки.