28 листопада виходить чергове, вже дев’яте доповнення World of Warcraft: Dragonflight. У ньому з’явиться нова зона – Драконові Острови, у якій будуть доступні п’ять локацій, кожна присвячена одному з Аспектів драконів – лідерів п’яти кланів. Також Dragonflight додасть нову расу Драктірів і новий вид польотів — верхи на драконах.

Після неоднозначного Shadowlands нове доповнення принаймні поки що здається більш перспективним — і може, навіть зможе повернути у цю класичну MMO (якій днями виповнюється цілих 18 років) гравців, що були розчаровані “Землями тіней”.

Цікаво, що одним із нововведень Dragonflight буде більш тісна взаємодія гравців із протилежних фракцій — це можна зрозуміти вже з оприлюдненого трейлера (Blizzard знову демонструє, що вона вміє робити “сінематики”), в якому дворф і троль “по-товариськи” ганяють на драконах. У грі з’явиться можливість гравцям з різних фракцій ділитися здобиччю після вбивства мобів, також ходять чутки, що розробник планує додати міжфракційні черги у підземелля та рейди — і навіть міжфракційні гільдії.