Кілька днів тому студія Ghibli опублікувала у Твіттері тизерний ролик зі своїм логотипом та логотипом студії Lucasfilm, а також фотографію фігурки Ґроґу. Тепер стало ясно, на що натякають ці пости.

Судячи з усього, обидві компанії працювали над створенням короткометражного фільму, намальованого вручну студією Ghibli. Він називається «Дзен — Ґроґу та пилові зайчики», де в головних ролях — улюблений іншопланетний малюк з «Мандалорця» з великою прихильністю до Сили та «сусуватарі» з мультфільмів Хаяо Міядзакі «Мій сусід Тоторо» та «Віднесені привидами».

«Зоряні війни» та Studio Ghibli створили спільний короткометражний фільм про Ґроґу

Як повідомляє IGN, режисером короткометражки виступив Кацуя Кондо, відомий своїми роботами з дизайну персонажів та стилем, який тісно пов’язаний з фільмами студії Ghibli. У фільмі також звучить музика Людвіга Гьоранссона, який створив саундтреки до двох попередніх сезонів «Мандалорця».

Грогу повернеться і возз’єднається з «Мандо» в третьому сезоні «Мандалорця», після того, як він пішов тренуватися в Храмі джедаїв Люка в кінці другого сезону. Disney дав фанатам уявлення про те, що вони можуть очікувати від серіалу у наступному році, у трейлері, випущеному під час виставки D23 у вересні.