Студія Disney під час презентації D23 показала перший тизер третього сезону фантастичного серіалу «Мандалорець» / The Mandalorian, який вийде на стримінговій платформі Disney+ у лютому 2023 року.

Серіал зібрав схвальні відгуки глядачів, які вказували на те, що сюжет та атмосфера «Мандалорця» більше відповідає всесвіту «Зоряних воєн», ніж остання повнометражна трилогія. Його другий сезон вийшов 2020 року, тож загалом шанувальники будуть чекати на продовження два роки. З огляду на візуальну частину тизеру, студія не витратила цей час даремно, а популярність шоу явно підвищила його бюджет.

Третій сезон серіалу «Мандалорець» поверне глядачам знайомих героїв, самого Мандалорця у виконанні Педро Паскаля, який оберігає маленького Грогу, а також інших персонажів, які з’являлися в перших двох сезонах: Кейті Сакхофф в ролі Бо-Катана, Карл Везерс в ролі Грифа Карга, Омід Абтахі в ролі доктора Першинга, Емілі Ластівка в ролі Зброєносця та Емі Седаріс в ролі Пелі Мотто.

Перед переглядом третього сезону «Мандалорця» варто подивитися спін-офф «Книга Боба Фетта», адже їхні сюжети пов’язані.

Окрім «Мандалорця», що запланований на наступний рік, ще цього року на Disney+ вийдуть нові серіали по всесвіту «Зоряних воєн». На D23 студія показала фінальний трейлер приквелу фільму «Бунтар один» – «Андор» / Andor, який вийде вже 21 вересня.

А також анімаційний серіал «Сказання про Джедаїв» / Tales Of The Jedi, зроблений у стилі та з головними героями іншої анімації «Війни клонів». Його прем’єра запланована на 26 жовтня.